FlexBak wordt geladen.......

U wilt het niet, maar het kan gebeuren Pech of schade


Een ongeluk zit in een klein hoekje. En een lekke band kan iedereen overkomen. Dit is natuurlijk erg vervelend!
Het aller belangrijkste is dat u rustig blijft en zorgt voor uw eigen veiligheid en die van anderen.

U heeft pech
Dat is natuurlijk erg gevaarlijk. Staat u veilig? Dat is het belangrijkste. Indien u pech heeft, kunt het beste de pechservice van uw auto bellen, in bijna alle gevallen kunnen hun u weer veilig op weg helpen. Heeft u een lekke band? Dan zit er een reservewiel onder de aanhanger. Komt u er niet uit, neem dan even contact met ons op: 06 - 57 34 27 64. Wij kijken dan hoe wij u verder kunnen helpen.

U heeft een ongeluk gehad
In eerste instantie hopen wij uiteraard dat alles goed met u gaat! Probeer zo snel mogelijk en zo veel mogelijk vast te leggen: maak foto’s van de schade aan (beide) voertuigen en/of object(en). Denk ook aan situatiefoto’s van meerdere kanten. Breng ons daarna zo snel mogelijk op de hoogte via: 06 - 57 34 27 64. Vul indien nodig samen met de tegenpartij een europees schadeformulier in. En zorg ervoor dat u beiden ook tekent. Zodra u thuis bent vragen wij u alle foto's en het schadeformulier met ons te delen.Maar het aller belangrijkste! Blijf rustig en veilig!

FlexBak

Onze bakken ziet u steeds vaker rijden. Niet zo gek natuurlijk want waarom zou u meer betalen? Reserveer nu ook direct uw aanhangwagen! Daarnaast bieden wij hoge service!

Laatste nieuws

Corona maatregelen