FlexBak wordt geladen.......

Extra service, daar houden wij van Onze accessoires


Een aanhanger huren is een grote uitkomst als u grote spullen moet vervoeren of als u gaat verhuizen. Maar ook als u een scooter heeft gekocht en deze wilt vervoeren kan een aanhanger een uitkomst zijn.
Maar met alleen een aanhanger bent u er vaak niet, daarom hebben wij ook een enorm groot assortiment accessoires die u bij uw aanhanger kan huren. Zo wordt uw klus nog gemakkelijker!

Spanband

Spanband

  Met onze spanbanden zet u snel en gemakkelijk uw lading goed vast tijdens het transport. Zo komt er nooit meer iets kapot aan!
Oprijplaat

Oprijplaat

  Oprijplaten zijn onmisbaar bij het oprijden van een scooter, zitmaaier, kruiwagen of steekwagen. Maar ook als u zand of grind wilt vervoeren is een oprijplaat een uitkomst. Onze oprijplaten zijn geschikt voor maximaal 200KG, elk. Dus samen kunnen ze maarliefst 400KG aan.
Verhuisdekens

Verhuisdeken

  Iets vervoeren van waarde? Voorkomen dat er krassen op uw spullen komen? Wij hebben handige verhuisdekens die uw spullen beschermen!
Steekwagen

Steekwagen

  Niet meer hoeven sjouwen, is dat even ideaal! Voorkom een zere rug en huur onze steekwagen bij uw aanhanger. Het maximale draagvermogen van deze steekwagen is 300KG.
Kruiwagen

Kruiwagen

  Bladeren, gras, zand of andere materialen vervoeren? Met de kruiwagen haalt u het makkelijk in en uit de aanhanger. Deze kruiwagen is geheel uitgevoerd in gegalvaniseerd staal en heeft een vlakke bak met rechte neus. De kruiwagen heeft een laadvermogen van maarliefst 170Kg en een capaciteit van 90 liter. Tip: huur ook de oprijplaten mee, hiermee kunt u de spullen direct in de aanhanger laden.
Scooter vervoerset

Scootervervoers set

  Scooter gekocht? Deze wilt u natuulijk krasvrij houden! En dat kan met deze speciale set. Deze set bestaat uit een SteadyStand steun en speciale spanbanden.

  Dankzij de SteadyStand Scooter staat uw scooter altijd recht wat vervoeren van uw scooter veilig en gemakkelijk maakt! Uw voorwiel staat stabiel in de steun.
  Het geheim van de Steadystand schuilt in het uitgekiende gebruik van de zwaartekracht. U rijdt of duwt de motorfiets over het kantelmechanisme, en door het eigen voor- en neerwaartse gewicht wordt de scooter muurvast verankerd. De robuuste antislip delen verzekeren verder een vaste grip op vrijwel elke ondergrond.Bandbreedte: 80mm tot 120mm Inch maat velg: 10" t/m 13"

  Voor extra veiligheid zit er in het pakket ook nog een set van 4 spanbanden met plastic afwerkingshaken voorzien van veiligheidsclips, waardoor het onmogelijk is dat de haak zich losmaakt van de lus. Dit verhoogt de veiligheid, vooral wanneer de weg bijzonder hobbelig wordt.
Dakdragers

Dakdragers

  Op vakantie met onze bagagewagen? Neem nog meer mee met deze dakdragers. Hierdoor kunt u een extra skiekoffer meenemen, of gebruik onze fietsdragers en neem gewoon ook uw fietsen mee op vakantie! De maximale draaglast is 75KG.
Fietsdrager

Fietsdrager

  Met deze super gemakkelijke en lichte dakdrager neem u ook nog uw fietsen mee op vakantie! En omdat alle contactdelen ook nog eens van rubber zijn, wordt schade aan de fiets voorkomen. Tevens beschikt deze dakdrager over 2 sjorbanden voor extra zekering van de fiets. Maximaal gewicht van de fiets: 15KG
Verhuisdozen

Verhuisdozen

  Als u gaat verhuizen zijn verhuisdozen onmisbaar. Wij hebben een super fijne verhuurset van 20 extra sterke dozen, met een 3 dubbele bodem! In elkaar te zetten zonder plakband. U kunt deze professionele verhuisdozen huren voor een periode van maximaal 5 maanden. Zo huurt u de dozen al vanaf €0,01 per dag! U betaald in eerste instantie alleen de borg van € 2,50 per verhuisdoos en als u de verhuisdozen binnen 5 maanden (150 dagen) inlevert krijgt u € 1 euro retour per onbeschadigde verhuisdoor (geen gescheurde handvatten of gescheurde fllappen en onbeschreven). Eerder ophalen dan de aanhanger is mogelijk, zo kunt u alvast inpakken voor u gaat verhuizen! U ontvangt hierbij originele verhuisdozen, gemaakt van een zware kwaliteit 7 millimeter karton. Deze dozen zijn volledig zelfsluitend en voorzien van handvatten! Verder hebben deze dozen door het vouwsysteem een driedubbele bodem en zijn dus ook geschikt voor uw zware spullen!

FlexBak

Onze bakken ziet u steeds vaker rijden. Niet zo gek natuurlijk want waarom zou u meer betalen? Reserveer nu ook direct uw aanhangwagen! Daarnaast bieden wij hoge service!

Laatste nieuws

Corona maatregelen